Als ondernemer zijnde ging je vroeger naar de bank toe als je een lening nodig had. Maar dit ligt tegenwoordig anders. Banken zijn steeds voorzichtiger met het verstrekken van een lening. Zeker bedrijven in het MKB kunnen nog maar moeilijk leningen van de bank krijgen. Maar met het groeiend aantal investeerders dat een zekere belegging zoekt, groeien de mogelijkheden. De investeerders en de financieringsbehoeftige ondernemers kunnen in elkaars behoeften voorzien. 

Financieringsbehoefte van ondernemers 

Het ondernemerschap kan veel kosten met zich meebrengen. Zeker als je grootse plannen hebt voor de groei van je onderneming. En met de terughoudende banken wat betreft het verstrekken van leningen, wordt het er niet makkelijker op. Althans, dat zou je denken. Bij Bufr hebben ze gedacht dat het anders kan en moet. Financieringsbehoeftige ondernemers hoeven niet afhankelijk te zijn van banken. Ze kunnen ook op een andere manier hun ondernemersplannen financieren. Zo zijn er bijvoorbeeld steeds meer investeerders die een zekere belegging zoeken. Deze twee partijen kunnen elkaar goed aanvullen. En dat is dan ook iets waar voornoemde bemiddelingspartij bij kan helpen. Wat je hier precies van kunt verwachten? Een eenvoudige, transparante en gedegen bemiddeling waar allebei de partijen beter van worden.

Vastgoedfinanciering door investeerders

Tegenwoordig loont het niet meer om je geld op een spaarrekening te laten staan. Het kan zelfs zo zijn dat je voor jouw vermogen negatieve rente moet betalen. Veel mensen willen hun geld dan ook gaan beleggen. Maar wat is een slimme belegging? De beurs kent gigantische schommelingen. Dat is dus geen zekere beleggingsoptie. Maar wat wel? Het beleggen in commercieel vastgoed. En een vastgoedfinanciering is niet alleen een zekere belegging voor de investeerder. Het is gelijk een belegging waarmee een financieringsbehoeftige ondernemer geholpen kan worden. Bufr NL heeft zich daarom ook gespecialiseerd in het bemiddelen tussen deze twee partijen. Het is immers een mooie formule waar zowel de investeerder als de financieringsbehoeftige ondernemer mee geholpen wordt.

Van bank naar serieuze belegger

Voor beleggingen ging men voorheen altijd naar een bank toe. Had je als ondernemer grootse planning voor jouw bedrijf? Dan legde je dit voor bij de bank en met een beetje geluk kreeg je een lening. Maar de tijden zijn veranderd. Banken zijn terughoudender geworden met het verstrekken van leningen. Vooral als het om leningen voor bedrijven in het MKB gaat. Het is daarmee een logische en mooie stap dat men ook leningen bij investeerders kan krijgen. De serieuze investeerder neemt als het ware de rol van de bank over. Zo wordt zowel de belegger als de ondernemer geholpen.