Een bekende Nederlandse plaats waar veel vakantiegangers te vinden zijn, is Scheveningen. Hier gaan we het onder andere hebben over de mogelijkheden betreffende vakantiehuizen in Scheveningen. In en rondom deze prachtige badplaats heb je diverse parken van Center Parcs, Landal en Roompot maar vind je ook talloze (particuliere) vakantiehuisjes. 

Waarom Scheveningen?

Veel mensen zeggen wel dat je zeker eens een keer in Scheveningen op vakantie moet zijn geweest, maar waarom zou je dit doen? Scheveningen is een veelzijdige stad die onder de rook van Den Haag valt, in het westen van Nederland. De mogelijkheden van Scheveningen zijn onder andere:

  • Scheveningen is een badplaats; Scheveningen is de meest bekende badplaats in Nederland. Zodra het mooi weer is gaan de inwoners van de stad en vele toeristen en dagjesmensen naar de kust, om lekker te genieten van het weer en het strand. Aan het strand zijn diverse restaurants en cafés te vinden waar je kunt genieten van een koud drankje of een lekker hapje.
  • Scheveningen heeft genoeg winkelgelegenheden; wanneer je graag winkelt dan ben je in Scheveningen aan het juiste adres. Er zijn in de stad diverse soorten winkels te vinden.
  • Scheveningen kent veel bezienswaardigheden; in Scheveningen is genoeg te doen en te zien. Zo kun je bijvoorbeeld de vuurtoren van Scheveningen bekijken, Madurodam, de tentoonstelling Beelden aan Zee en nog veel meer. Tevens is er het bekende theater te vinden waar je dagelijks kunt genieten van een theatervoorstelling. Tegenover het theater ligt tevens een casino waar je je ook kunt vermaken.
  • Het mag nu dus wel duidelijk zijn waarom veel mensen steeds weer een vakantiehuisje in Scheveningen huren. Er is genoeg te doen en te zien, het is een vakantieplaats die vele mogelijkheden biedt.

Vakantiehuis in Scheveningen; kopen of huren?

Wanneer je zelf vaak in Scheveningen op vakantie gaat en steeds moet huren, is het misschien de overweging waard om een vakantiehuis te kopen. Toch kiezen de meeste mensen voor huren. In Scheveningen zelf en in de omgeving van de stad zijn genoeg vakantiehuisjes te vinden die gehuurd kunnen worden. Deze kunnen gemakkelijk en snel op internet gevonden worden.

  • Een voorbeeld van een aanbieder in Scheveningen is Natuurhuisje.nl. Op de website van deze aanbieder kun je snel de mogelijke recreatiewoningen in en rondom Scheveningen vinden, door aan te geven in welke periode je graag wilt huren en voor hoeveel personen dit geschikt moet zijn.
  • Ook Heerlijkehuisjes.nl, Belvilla en Center Parcs bieden mooie huisjes in de omgeving van Scheveningen. Zij bieden verschillende vakantiewoningen aan die geschikt zijn voor verschillende aantallen personen.
  • Huur je liever particulier? Kijk dan eens op Marktplaats, kijk op Facebook groepen, informeer in je eigen omgeving of boek een huisje op Airbnb.