Een huis kopen, is investeren in je toekomst. Maar je wilt er natuurlijk ook zo aangenaam mogelijk in wonen. Maak je huis toekomstwaardig, investeer nu in een sfeervolle inrichting huis. Met deze tips creëer je binnen ‘no time’ een toekomstwaardig en sfeervol huis.  

Sfeervolle inrichting huis tip 1: Materialen met warme tinten

Maak je huis toekomstwaardig door gebruik te maken van duurzame meubelstukken en accessoires met warme kleuren, zoals oranje, bruin en okergeel. Verlicht en accentueer bepaalde delen van de woonkamer. Kies bijvoorbeeld voor een staande ledlamp met dimmer om een leeshoekje te creëren. Een mooie relaxfauteuil erbij of een comfortabele tafel, en je waant je in een oase van rust.

Sfeervolle inrichting huis tip 2: sfeerverlichting met ledlampen

Wanneer je op een koude, regenachtige dag thuiskomt van je werk, wil je graag warme en rustige sfeer. Zorg er daarom voor dat vooral de lampen een rustige lichtbron vormen en dat de verlichting een bepaalde sfeer geven aan je huis. Gebruik bijvoorbeeld ledverlichting met een dimmer, dit geeft een sfeer verhogende uitstraling aan de kamer. Ook zijn ledlampen duurzaam en energiezuinig.

Sfeervolle inrichting huis tip 3: plaats ledlampen op strategische plekken

Wil je jouw woonkamer een frissere, warmere en sfeervollere uitstraling geven? Maar geen zin om gelijk het hele interieur te verbouwen of nieuwe meubelen aan te schaffen? Dan biedt het plaatsen van ledlampen op strategische plekken in de kamer uitkomst. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor veelkleurige plafondspots of wat dacht je van mooie ledstrips langs de plafondranden. Vooral de kleuren rood en roze geven een warme en gezellige sfeer aan je kamer.  

Sfeervolle inrichting huis tip 4: Kies voor slimme verlichting

Dankzij slimme verlichting kan je tegenwoordig je hele huis onder controle houden en bepalen welke kamer welke kleur uitstraalt. Het enige wat je hoeft te doen is gebruik te maken van een app op de smartphone of tablet. Tijdens een dinertje met één klik op je telefoon het licht dimmen; romantiek gegarandeerd! Op naar een sfeervol, duurzaam en toekomstwaardig huis!