Als je jouw nieuwe voordeur zelf installeert of gewoon het proces beter wilt begrijpen voordat de professionals op de installatie dag arriveren, is het belangrijk om de details van het installeren van een voordeur te kennen. Het kan erg nuttig zijn om het installatieproces te begrijpen voordat je zelfs maar bent begonnen met winkelen voor een nieuwe toegangsdeur.

Voordat je jouw nieuwe voordeur koopt

Wanneer je voordeur een bestaande buitendeur vervangt, is een full-frame methode van voordeurinstallatie vereist. Dit houdt in dat alles met de bestaande deur wordt verwijderd, inclusief het kozijn en de bekleding. Een nieuw kozijn, isolatie en bekleding zijn allemaal geïnstalleerd met de nieuwe toegangsdeur. Het installeren van een nieuwe voordeur geeft je de mogelijkheid om je entree volledig te transformeren en je persoonlijke stijl toe te voegen. De grootte en vorm van de opening kunnen worden gewijzigd om plaats te bieden aan een nieuw type deur – breder, hoger en gebogen zijn allemaal mogelijk.

Voorbereiding voor installatie van de voordeur

Als je met een ervaren professional werkt, verwacht dan dat ze een geschikte datum voor de installatie afspreken en het installatieplan van de deur van tevoren met je doornemen. Om je voor te bereiden op de installatiedag, verplaatst je alle meubels of decoraties uit de buurt van het gebied waar de installateurs zullen werken. Ze moeten altijd respect hebben voor je ruimte tijdens de installatie, maar het kan hun werk gemakkelijker maken als er minder rommel is en meer ruimte om te werken.

Zodra de installatiedag aanbreekt, zullen de installateurs hun werkgebied waarschijnlijk afdekken met hangdoeken om je ruimte te beschermen. Ze zullen je oude deur en het kozijn zorgvuldig verwijderen en deze zelf weggooien zodra hun werk is voltooid. Ze zullen je ruimte respecteren en hun werk beperken tot een geïsoleerd deel van je huis om geen rommel van je huis te maken.

De laatste stap

Verwacht dat de installateurs je de hele dag op de hoogte houden van de status van de installatie van de voordeur. Zodra ze klaar zijn met het plaatsen van de nieuwe deur, zullen de laatste stappen van hun taak bestaan ​​uit het toevoegen van de benodigde hardware en eventuele binnen- en buitenbekleding, indien nodig.

Je weet dat het werk van de installateurs gedaan is zodra ze zijn begonnen met opruimen. Het mag de verwachting zijn dat de installateurs het werkgebied net zo schoon achterlaten als toen ze voor het eerst aankwamen. Voordat ze vertrekken, zullen ze je waarschijnlijk vragen of je vragen hebt over de installatie en je ook informeren over de bediening en het onderhoud van je nieuwe toegangsdeur, inclusief het verstrekken van de nodige garantie-informatie.