Een huis is geen thuis zonder enkele leuke woonaccessoires die wat leven in de brouwerij brengen. Daarom zijn hier enkele fijne suggesties voor woonaccessoires in je huis.

(Slimme) verlichting in huis

Praktisch én sfeervol, is slimme verlichting. Heb je zin in een fel wit licht om je goed te concentreren? Eén klik op je smartphone en je zit meteen in werkmodus. Als je nadien wil relaxen, kost het evenveel moeite – geen enkele dus – om bij een warm zacht licht in een boek te lezen. Tijdens het diner kun je met één klik op je telefoon het licht dimmen. Het kan ook heel sfeervol zijn om verspreid over je huis meerdere kleine lampjes zet of hangt en die ’s avonds aandoet in de plaats van de grote lichten. Je huis zal er meteen heel wat gezelliger uitzien met dit soort woonaccessoires.

Aankleding

Het oog wil natuurlijk ook wat. Kleed je huis daarom ook aan met enkele leuke woonaccessoires. Planten zijn altijd een leuke toevoeging aan je interieur. Ze geven wat meer leven en zuurstof in de huiskamer. Het enige nadeel is natuurlijk wel dat je ze water moet geven. Als je daar geen zin in hebt, of een hopeloos warhoofd bent, kan je natuurlijk ook kiezen voor nepplanten. Deze zijn tegenwoordig beschikbaar in de mooiste kleuren en soorten. Je kunt ze bijna niet meer onderscheiden van echte planten.  

Schep orde in de chaos

Let bij al deze tips natuurlijk wel op dat je geen kakafonie creëert. Een combinatie van veel verschillende woonaccessoires kan leuk zijn, maar ook voor chaos zorgen. Soms heb je te veel keuze en zie je door de bomen het bos niet meer. De beste tip die wij hierin kunnen geven is om gewoon eens wat woonaccessoires uit te proberen. Mocht het, om welke reden dan ook, nu echt niet in je huis passen, dan kun je het meestal met de aankoop bon ruilen voor iets anders.